Poliuretán fogasszíjak

 

Nagy választékban állítunk elő szíjakat különböző fogprofillal és hosszúsággal az egyedi megrendelésekhez. A termelés és megmunkálás az új megrendelésekhez házon belül a saját gyárunkban történik, illetve igény esetén a szükséges szerszámok gyártását is vállaljuk. 150 – 1500 mm közötti fogasszíjakat készítünk, 10 – 90 ShA keménységgel, illetve 80 – 200 C közötti hőellenállással és igény szerint különböző színekben.
Lehetséges anyagok: kevlár, rozsdamentes acél huzal, poliészter, polyuretán. Az öntés technikánkal az egybeöntött illetve végtelen szíjakra vonatkozó kérések is megoldhatóak. Ugyanúgy mint a speciálisan tervezett profil a szíj hátoldalán ami sokkal hosszabb élettartamot biztosít a termék számára. Nincs minimális rendelés a fogasszíjakból, cégünk kis szériaszámban is megoldja a vevőink igényeit, igény esetén pedig lehetőséget biztosítunk termékeink kipróbálására.

 

Dupla Öntésű PU fogasszíj

Dupla Öntésű PU fogasszíj

Poliuretán bevonatú Komax fogasszíj

Poliuretán bevonatú Komax fogasszíj

Bütykös fogasszijak

Bütykös fogasszijak


 

További információért kérjük, keressenek minket bizalommal!

 

Lépjen kapcsolatba velünk

 
Kapcsolat
Terbe Attila
Értékesítési Menedzser
Tóth Dénes
Értékesítési menedzser
+36 1 363-4275
EPTDA Member NIBA MERT-CERT HANNOVER MESSE COMPONENTS
Garantált minőség
SGS
AAA
Kiállítás
Exhibition
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X