Egyetlen hajtástechnikai gyártó a Kelet-Európai Régióban

A hónapok óta tartó recesszió után megújult a bizalom a gazdaságban és a cégek újra készek beruházni a növekedési potenciállal rendelkező területeken. Ez vonatkozik a nem tradicionális termék szegmensekre is, olyan kis cégekre is,  akik speciális termékeket  gyártanak és nagy innovációs potenciállal rendelkeznek.

Ezzel jó helyzetbe kerülnek azok a KKV-ok,  akik értékes,  új technológiával és ütőképes stratégiával rendelkeznek.  A cégek vagy technikai előnyt  keresnek, vagy erős pozíciót és szívesen működnek együtt olyan beszállítókkal, akiknek a kezében van a kulcs ezekhez.

Az élénkülő európai gazdaságok közül a Kelet-Európai Régió kilátásai jobbak a kontinens más régióihoz képest. Az elemzők általában 5% körüli növekedést  jeleznek előre.

A politikusok gyakran hívják fel a figyelmet arra, hogy a vállalkozók, a gazdasági élet szereplői fektessenek nagyobb hangsúlyt a termelésre.

Van a régióban egy cég, a Bervina kft, mely megfelel a globális elvárásoknak, innováció érzékeny és speciális termékeket gyárt  a gépiparban, olyan termékeket, amelyeket  senki más nem  állít elő Kelet-Európában.

A kis méretű, flexibilis tengelykapcsolókat, szorítógyűrűket és speciális  fogazott hajtószíjakat ebben a régióban főleg Németországból, Olaszországból, Angliából és az USA-ból importálják elég magas áron.

Vannak érdekes esetek, amikor egy multinacionális cég győri leányvállalata Shafhausenből importál egy hajtástechnikai elemet, amiről kiderül,hogy a Bervina gyártotta Budapesten és szállította ki Svájcba. Az ár közben ötszörösére emelkedett.

A Bervina termékeinek 94%-a exportra kerül több mint 50 országba, köztük német gépgyárakba és USA piacvezető disztribútorokhoz.

A Bervina összes terméke megtekinthető lesz a Brunói Vásáron  2014-ben, hogy meggyőzzük a kelet-európai piacot arról, hogy érdemes a Bervina termékeit beszerezni.  A minőség meghatározó a Bervina számára.

A Bervina referenciái:  Lovejoy Inc., Rovema GmbH., Ilapack, Nestlé, Mars, Fornetti, Komax Brazil, Wilhelm Herr  Müller GmbH & Co.KG., Hermann Fröhlich Maschinenelemente GmbH., Klietsch Technic GmbH., KEIPER GmbH & Co.KG., OMRON Electronics Kft.,

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X