Folyamatos fejlesztés az önök szolgálatára – Bervina Kft

Bereczk Gábor fejlesztő mérnök

1994-től dolgozom a Bervina Kft-nél. Emlékszem, amikor még egy családi ház garázsában folyt a termelés. Azóta nagyon sokat fejlődött a vállalkozás, ezért tudunk most a mai műhelyünkben dolgozni.

A Bervina mindig sokrétű feladatot látott el. Egyszerre terveztünk fogazott hajtószíjakat, tengelykapcsolókat és szorítógyűrűket mindig szem előtt tartva a vevők speciális igényeit. A Bervina Kft mind három  termékét el tudja adni bárhol a világon. Egyedi fogas szíjakat tervezni például, nagyon különleges   feladat, nem könnyű beszállítót találni rá. A Bervina valamennyi termékét egyedül gyártja nem csak Magyarországon, de a régióban is.

Ha felteszi valaki a kérdést, hogy mi a Bervina sikerének titka, dióhéjban úgy lehet összefoglalni, hogy a folyamatos innováció, valamint az, hogy képesek vagyunk nagyon egyedi vevői igényeket  kiszolgálni még abban az esetben is, ha mindössze egy-két darabos a megrendelés. Tényleg nagyon rugalmasak vagyunk, mivel technológiánk lehetővé teszi, hogy 30 perc alatt kicseréljünk egy szerszámot és átálljunk egy új termék gyártására. A tömeggyártásra szakosodott cégeknél ez nagyon hosszú időt vesz igénybe, mivel a termelésüket hónapokkal előre megtervezik. Vevőink azért szeretnek bennünket, mert gyorsan dolgozunk, nagyon jó minőségben.

Mivel nálunk az innováció kulcsfontosságú, energiánk  és erőforrásaink nagy részét a technológia fejlesztésre fordítjuk. Szűk és speciális piaci szegmensünkben mindig a szakma élén járunk. A Bervina teljes mértékben globalizálódott. Sikerült törzsvevőket találni az  USÁ-ban, Braziliában, Svédországban. Németországban, Chilében, Svájcban, Singapurban, Thaiföldön , Taiwanon, Indiában, Venezuelában, Csehországba, Romániában, Azerbajdzsánban, Malajziában.

Remélem, még nagyon sokáig sikerül megőrizni sikerességünket.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X