·         Támogatási kérelem azonosítója: VEKOP-1.3.1-16-2018-00178

·         A támogatás mértéke 50.00%

·         Projekt tényleges fizikai befejezésének napja: 2019.04.05.

·         Szerződött támogatási összeg: 3 809 332 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt eredményeképpen a vállalkozás részt vett 2 számára fontos kiállításon. Az egyik a Hannover Messe, a másik az ázsiai piacon,Sanghajban található. A projekt közvetlen eredménye, hogy a vállalkozás új megrendelőket érhet el, lehetősége volt megmutatni kiállítóként magát ezekben az országokban. A kiállításoktól jelentős mennyiségű és mértékű megrendeléseket vár a vállalkozás.

·         A támogatás mértéke 70.00%

·         Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.02.28.

·         A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00259

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés célja a Bervina Kft. kapacitásbővülésének megvalósítása a fóti telephelyen. A fejlesztés eredményeként a meglévő telephelyen előállításra kerülő gyártmányok köre bővül.

A projekt célja a vállalkozás eredményességének fokozása és további megrendelői igények kielégítése. A fejlesztés hatására nőni fog a társaság árbevétele és az ügyfélköre, továbbá a meglévő munkavállalók megtartása is biztosított lesz, és további létszámbővülést is eredményezhet a beruházás

 

A projekt keretében egy új 100 nm-es raktárrésszel bővül a jelenlegi épület. Jelen beruházás megvalósítása hozzájárul a társaság piaci helyének további erősítéséhez és a munkavállalók megtartásához. A fejlesztés hatására a vállalkozás a 2020.04 havi bázislétszámot biztosan fenn tudja tartani, de a tervek szerint további létszámbővülés várható.  

A projekt keretében a következő gépek kerültek beszerzésre:

          1 db Automata daraboló gép

          1 db Szilikon felhordó berendezés

          1 db Adagoló berendezés

A beszerzésre került gépekkel az emberi erőforrást is jobban ki tudja használni a társaság, növekszik a munkavállalók munkájának hatékonysága, a hatékony munkavégzés pedig profit növekedést is eredményez.”